erotske price baka sorted by
relevance

Admin21.06.2021

Baka Lidija

Tiho mi rece,trebala si me izudarati,ja lakse podnosim batine nego ti.
1506
Admin01.07.2021

Lepa moja baka

Tiho pogledom upitah Vlada je li sve ok,on se nasmeja uze moju ruku u svoju i rece,takav je deda,teseci me da ne brinem.
7208
Admin08.09.2021

Lepa moja baka

Njene usmine su bile prelepe kao i klit koji sam grickao pa lizao a nju sam cuo kako dahce gutajuci moj 18 cm kurac do samih jaja.
70010
Admin08.08.2021

Baka Olga

Matora je osetila i odmah ga uvukla uu sebe ,pocela je da se nabija na moj kurac koji je opet bio tvrd.
4306
Admin11.06.2021

Baka Olga

A moj nesrecni Vlade,nista nije slutio… Deda je koristio retke prilike kada bi ostajali sami da me uhvati malo za guzu,sisicu,da me poljubi…isto to je radio i Vlade.
102
Admin20.06.2021

Lepa moja baka

Osetila sam neciji topli jezik u svojim ustima,i kroz suze videla moju Snezu kako me ljubi i pokusava da prigusi moje vristanje,a deda je krenuo da me jebe,divlje i svom snagom nabijajuci se u mali uski cmar,sireci ga i ubijajuci me od bolova,znala sam da to voli i da ga moj uski,nevini cmar dovodi do ludila stezuci njegov kurac,vristala sam iako je Snezin jezik bio u mojim ustima,i zagrlila sam je jako da mi bude oslonac,Jovanka nije vadila jezik iz moje pickice ali od bola nista nisam osecala…postepeno je bol poceo da popusta i svakim njegovim nabijanjem bio sve slabiji,cmar mi se rasirio dovoljno da ga lakse primam u sebe i primala sam ga,osecaji su mi se vratili,njegove snazne sake na mojim bokovima povlacile su me napred nazad,Snezine ruke na mojim sisicama i njen jezik u mojim ustima,iz pice je curelo u bakina usta,zabijao se u mene snazno u duboko,bol je bio podnosljiv i prijao mi je,izazivao poznat osecaj u stomaku,stenjala sam i vristala i dalje,ali sam svrsavala i sama se nabijala na kurac,stezuci ga nesvesno guzom,napunio me toplom spermom,izvadio ga iz mene i dao Jovanci da ga ocisti a zatim sam osetila njen jezik na cmaricu kako ga cisti… Gledala sam u Snezu koja mi se blago smeskala i brisala moje suze,nisam mogla da pomerim telo od bola i uzitka,njih dve mi pomogose da ustanem,bolelo je i drhtale su mi mrsave noge.
6000
Admin16.07.2021

Erotske Price: Strina i Ja

Spustio sam je ruku na njenu lepu i veliku guzu na sta se ona nije protivila vec se okrenula i rekla mi da igramo naopako gde mi je gurala tu veliku guzu na moj nabrekli kurac koji vise nisam mogao da sakrijem ,pocela je da se trlja guzovima o njega ii tu je bio kraj moga bezanja.
72010
Admin19.07.2021

Erotske priče: Kod dečka na selu

Otisli smo u hotel i ja sam je otpratio do sobe gde mi je ona rekla da udjem i malo na miru da pricamo.
16010
Admin16.06.2021

Erotske priče: Kod dečka na selu

Uros i Dragan su gledali u moje dupence dok im je baka neprestalno drkala i pusila i neprekidno su i jedan i drugi molili dedu da im da mene.
8300
Admin06.09.2021

Lepa moja baka

Iako je znao ponekad da bude malo vise ljubomoran,cak i za neke sitnice uzivala sam svaki dan sa njim i puno sam ga zavolela,kao nikoga,da nisam mogla da zamislim dan bez njega.
2002